Category Archives: Putrajaya

Jom berbasikal

Assalamualaikum WBT, Hari ni rasa teruja nak menulis tentang hobi terbaru sesuai dengan peningkatan usia ni ;). Beriadhah sambil berbasikal. Satu aktiviti yang paling menjimatkan wang ringgit. Berbeza dengan aktiviti lain yang pernah saya ceburi, berbasikal hanya mengeluarkan modal permulaan … Continue reading

Posted in Artikel, Putrajaya | 7 Comments

Syoknya dating..

Salam… Lama rasanya kami tak keluar dating berdua. Last masa awal Januari. Letak anak2 kat umah adik aku kat Gombak, then pusing2 KL. Sampai check in la semalam kat Federal Hotel.. Huhuhuhu.. Dahsyat penangan dating ni. Sangat tidak sesuai utk … Continue reading

Posted in Keluarga, Putrajaya | 2 Comments

Jalan jalan di Putrajaya

Salam… Tajuk diatas macam la aku baru first time ke Putrajaya. Sebenarnya rumah aku dengan Putrajaya ni betul2 sempadan. Cuma nak cerita la kat sini tentang Putrajaya yang aku rasa masih ramai yang agak keliru dengan sistem lampu isyaratnya.. Yang … Continue reading

Posted in Geram, Putrajaya | 3 Comments

Pertunjukan Bunga Api Putrajaya (MIFC)

Posted in Putrajaya, Video | Leave a comment