UiTM Dengkil (Terkini)

uitm

Assalamualaikum WBT,

Ramai yang bertanya dan mengikuti perkembangan UiTM Dengkil. Kini proses pembinaan sedang giat dijalankan. Tempoh pembinaan bermula dari November 2012 dan dijangka siap pada November 2015. Peratusan siap sehingga 31 Ogos 2014 ialah 59.6 peratus.

Gambar-gambar terkini pembinaan yang saya perolehi adalah seperti berikut :

3

4

5

6

7

20001

 

 

Maklumat lanjut boleh dilihat disiniĀ http://azwandengkil.com/uitm-dengkil

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to UiTM Dengkil (Terkini)

  1. lepas nie naiklah bandar dengkil nanti.
    Norhayati Suaib recently posted..Mengasuh Anak Sendiri Atau Di hantar Ke Pusat AsuhanMy Profile

  2. Nasir says:

    Salam
    Saya pernah ke Santap Dengkil Restaurant. Sila listkan dalam related post.

    Saya sedang mencari tanah untuk di sewa di jalan Air Hitam untuk restoran tom yam dan pelbagai kemudahan.

    Boleh bantu?

    • azwandengkil says:

      Tanah utk disewa agak sukar nak dicari. Tapi kalau nak berniaga mungkin boleh tengok2 di depan Petronas Dengkil. Banyak kali dah bertukar ganti orang yang berniaga disitu.

  3. Abdur says:

    Bangunan yang besar
    Abdur recently posted..Betapa Pentingnya Local SEOMy Profile

  4. abu says:

    Salam tuan, ade x tanah area situ nk jual harga bwh rm200k?

  5. Sofia says:

    Salam. boleh tanya pandangan, taman emas dengkil ok x utk pembelian bg tujuan tinggal di situ?

    • azwandengkil says:

      Rumah disitu utk phase 1 mmg ada masalah pada porchnya yg mendap. Tp dah semakin baik. Majoriti penduduk disitu juga Islam dan persatuan penduduknya juga aktif.

  6. Munirra says:

    Salam..sy nak tny..mcmanw nak aply keje kt uitm dengkil ni nant

  7. syida says:

    Salam,tuan.
    Minta jasa baik untuk senaraikan kawasan perumahan yang berhampiran UiTM Dengkil ni. Terima kasih :)

    • azwandengkil says:

      Taman Dengkil Jaya, Taman Seri, Taman Putra, Taman Desa Dengkil, Taman Mutiara, Taman Emas, Taman Kristal ….

  8. maria says:

    salam… mcm mane kalau nak apply kerja kat uitm dengkil ni.,.. bahagian pensyarah…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge